Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nossebro IF Herr A/U

Följ

Herr A/U

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tr. Matcher Herr A

Match

Nossebro IF

4 - 0
Sparbanksvallen Stallaholm
1 april 2015
19:30

Herrljunga SK FK

Referat

Referat: Nossebro IF - Herrljunga SK FK

Sent om side kommer här ett referat från onsdagens match mot Herrljunga SK FK! Diverse påskfiranden och andra aktiviteter har försenat detta inlägg.

Inför matchen mot HSKSKFK var vi lite oroliga för formen efter två helgers frånvaro från matchande, vi tryckte extra på detta innan match för att få alla att fokuserade och taggade för uppgiften. Startelvan för dagen var enligt följande:

Johan A

Martin Ö
Christian L
Daniel P
Erik S

Viktor A
Najib K
Rickard G

Philip A
Peter M
Erik A

Avb. Patrick J, Edvin K, Nils S, Linus B, Anders P, Erik J

Vi tar tag i taktpinnen direkt från start och ligger rätt i positioner och har ett tålmodigt passningsspel ända från egen målvakt. Denna start resulterar i ett mål redan efter 5 min en lång boll från Martin Ö bakom HSKSKFK backlinje skapar ett läge för Peter M men som är offside men inte påverkar spelet därför släpps det fördel till Philip A istället som hinner upp bollen innan kortlinjen och via ingen vinkel alls smäller upp den i nättaket till 1-0! Snyggt! Efter detta har vi en riktigt bra period där vi spelar fyndigt och varierat inom laget och skapar en del chanser och på en hörna i 12e´ minuten trycker Daniel P in den i mål utan krusiduller till 2-0! Iom detta mål blir vi lite loja och spelar lite för svårt och HSKSKFK kan ta sig in i matchen och äger en del bollen en 10-15 minuter efter vårat mål dock utan att skapa några jättechanser. Det enda som kan nämnas är en hörna som Erik A påpassligt räddar på mållinjen. Hela laget ligger väldigt bra i positionerna och därför skapar inte HSKSKFK något nämnvärt. Några chanser skapar vi oss den sista delen av halvleken och får lite halvlägen på bra och varierat spel inom laget.

I pausen pratar vi mycket om att fortsätta ligga rätt i positionerna som vi gjort väldigt bra i första halvleken och samtidigt variera vårt korta och långa spel. Dock påpekar vi att vi var lite loja och omständiga en period i första halvlek som kunde ha straffat oss. Inga byten i pausen gjordes.

Andra halvleken börjar lite trevande men vi jobbar oss in i det och tar efter hand över mer och mer, en del chanser skapas oxå. Framförallt ligger vi väldigt bra i våra positioner och kan genom detta vinna bollen och gå till anfall. Några byten görs i laget och detta göra att vi tappar lite en period, inget konstigt alls då det tar en stund att komma in i en match när man byts in. I den 79é minuten är det dags igen för Daniel P att trycka in en hörna oxå denna gång från nära håll till 3-0, mycket giftig på fasta är Daniel P med sin tyngd och längd. Bådar gott inför säsongen. Strax efter ska ett fjärde mål ramla in denna gång genom ett fint spel där en delikat sista passning från Viktor A hittar Peter M som enkelt kan trycka in bollen i mål till 4-0! Matchen avslutas med att undertecknad tar med hand i straffområdet efter en hörna, inget att diskutera solklar straff. Dock räddas undertecknad av en strålande räddning av straffen genom Johan A! Tack för det Johan! Kort efter detta blåses matchen av och den slutar 4-0 till NIF!

Sammanfattningsvis en mycket bra genomförd match av hela laget där vi ligger väldigt bra i våra positioner från anfall ner till målvakt, detta görs genom ett väldigt bra snack och jobb av alla på planen. Mycket av våra anfall startas genom att vi ligger rätt och kan nypa bollen och ställa om. Men vi har även ett tålmodigt och varierat spel nerifrån oxå mot mer uppställt försvar från motståndarna. Roligt att alla avbytare oxå får chansen att hoppa in och känna på matchtempot. Detta bådar gott inför den stundande premiären om knappt 14 dagar. Väl spelat grabbar!

Vill oxå passa på att tacka för stödet under matchen/matcherna alltid mer lockande att spela inför en trevlig publik! Nu laddar vi om batterierna med träning och match för U-laget på annandag påsk mot Vedum AIS kl 1300 det ska även tas kort inför säsongen så det blir en späckad dag på måndag.

Väl mött igen alla NIF:are!!